08. 08. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / BIOELEKTRIKOVA “DIVA” KOMPLETNO OPREMLJENA I SPREMNA ZA USELJENJE….
bioelektrik-5

BIOELEKTRIKOVA “DIVA” KOMPLETNO OPREMLJENA I SPREMNA ZA USELJENJE….

Zrenjaninska kompanija “Bioleketrik”, okončala je poslednje finalne radove na stambenoj “lepotici” u Ulici Đure Jakišića u Zrenjaninu.

Na oduševljenje i veliko zadovoljstvo budućih stanara, koji su prepoznali prave vrednosti savremenog načina gradnje i na vreme došli do svog novog prostora za stanovanje, ovih dana počelo je i useljavanje prvih stanova, a iz Bioelektrika obaveštavaju da je veliko interesovanje za još nekoliko neprodatih stanova i da će oni narednih dana, dobiti nove vlasnikeOno što je karakteristično za ovog investitora i stambene zgrade koje gradi jeste visoka energetska efikasnost, što znači da će računi za grejanje i hlađenje biti neuporedivo manji.

bioelektik-3

– Ono što je već karakteristično za nas je izgradnja sa visokom energetskom efikasnošću, pa tako i zgrada u Ulici Đure Jakšića, u svim stanovima ima podno grejanje i koje će tokom grejne sezone i zimskih dana, koštati od 23 do 30 dinara po kvadratu. Grejanje se plaća po potrošnji jer svaki stan ima svoj kalorimetar, što je velika pogodnost, pošto kad se u stanu ne boravi grejanje se i ne plaća. Na godišnjem nivou u ovoj zgradi računi za grejanje biće manji četiri do pet puta nego u onima gde se greje standardnim energentima – ističe direktor “Bioelektrika”, Dragan Božjak, uz napomenu da su iskustva sa sistemom grejanja sa toplotnim pumpama, sjajna, na opšte zadovoljstvo onih koji stanuju u takvim stanovima.

bioelektrik-2

– Još 2011. godine započeli smo izgradnju na ovaj način, uz naravno urednu licencu I ovlašćenje, a zgrada Ulici Toše Jovanovića u Zrenjaninu, specifična je po tome. Što svaki stan ima svoju toplotnu pumpu i osim podnog, ima i zidno grejanje i hlađenje,pa tamo su računi još manji. U ovoj najnovijoj zgradi je malo drugačije, ali će računi svakako biti mnogo manji nego u nekim drugim zgradama. Potrošnja se, inače, obračunava po utrošenim impuslima – nastavio je Dragan Božjak ističući da veliki doprinos uštedi energije daju i dobra izolacija, kvalitetno urađena fasada i stolarija.

bioelektrik-4

Inače, kompanija “Bioelektrik” gradi još jedan manji stambeni objekat u kojem su svi stanovi unapred prodati, a do leta naredne godine očekuje se i početak izgradnje poslovno-stambenog objekta u Ulici Koče Kolarova, koji je projektovala arhitekta Mila Pećanac. Prema rečima prvog čoveka “Bioelektrika”, završetak izgradnje ovog objekta planiran je do kraja 2018. godine, a ono što je zanimljivo, da su unapred, od ukupno 32 stambena objekta kojima će zgrada raspolagati, 14 već prodati….

bioelektrik-1

Pročitajte još

FB_IMG_1596840239267

WOLF & CO….LETO JE I RASPUST, ALI….

Ova naša vikend akcija, jedna od brojnih, ciljano je usmerena ka budućnosti i onom što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>