29. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / ODLIČNI NASTUPI ZRENJANINSKIH DŽUDISTA!
14731144_10207557920165822_5104016169393187816_n

ODLIČNI NASTUPI ZRENJANINSKIH DŽUDISTA!

Proteklog vikenda održana su dva međunarodna turnira u džudou. Jedan turnir se održao u Beočinu i na njemu su se takmičili poletarci, mlađi pioniri i stariji pioniri dok je u Beogradu održan tradicionlani međunarodni memorijalni turnir “Zvonko Osmajlić” na kom su se nadmetali seniori.

Na oba turnira su učestvovali i strani takmičari i to iz;Bugarske,Hrvatske,Mađarske,Rumunije,BiH,Crne Gore,Grčke i domaći takmičari iz cele Srbije.

U Beočinu su zabeleženi sledeći rezultati: Zlatne medalje osvojili su Nemanja ristić, Marko Militin, Gordana Bošnjak, srebrne Nikolina Trivunović, Relja Momirov, bronzane Vuk Momirov, Milan Bulaja i Teodora Papić.
U Beogradu je nastupao član Ojk “Proleter MD”,Nemet Boris u kategorji do 90kg i uz tri pobede uspeo je da zauzme treće mesto što je odličan rezultat.

Narednog vikenda u Zrenjaninu se održava prvi po redu međunarodni ekipni juniorski turnir pod nazivom”POBEDNIK ZRENJANINA” i očekuje se dolazak 10 ekipa.

Pročitajte još

unnamed (4)

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Prijave su u toku! Dočekajte leto spremni! BRC Škola trčanja upisuje već 15. generaciju. Više ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>