08. 03. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / GOMEX stigao u Višnjićevo
visnjicevo_otvaranje_novog_gomexa

GOMEX stigao u Višnjićevo

Prvi objekat GOMEX-a u mestu Višnjićevo predat je u petak, 14. oktobra tačno u 09h na korišćenje potrošačima u ovom pitomom bačkom selu.

Mini market “Višnjićevo” ujedno je i 137. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

Nova radnja prostire se na 120 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica. MPO “Višnjićevo” raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu od ponedeljka do subote u terminu od 06:30 do 21h, a nedeljom od 07 do 13h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”.

gomexova_radnja_visnjicevo

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO “Višnjićevo” deliti slično iskustvo.

Pročitajte još

PSX_20210308_111719

Pozorišna komedija “Šta me snađe” 18. marta u Zrenjaninu –

ČETVRTAK, 18. MART POZORIŠNA KOMEDIJA “ŠTA ME SNAĐE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>