15. 08. 2022.
Home / Edukacija u sportu / JESENJI KARAVAN SPORTSKOG SAVEZA OTPOČEO U ARADCU
ucesnici-sportko-edukativnog-karavana-u-aradcu

JESENJI KARAVAN SPORTSKOG SAVEZA OTPOČEO U ARADCU

U okviru programskih aktivnosti sportski savez je nastavio akciju „ Sportsko-edukativni karavan po naseljenim mestima“ i posetio mesnu zajednicu Aradac.

Oko 300 učenika, u toku jednodnevne posete Sportskog saveza bilo uključeno u različite aktivnosti i sadržaje koje su uz stručnu službu Saveza sprovodili i volonteri Crvenog krsta, naši poznati sportisti, kao i predstavnici Saveza za školski sport Grada Zrenjanina. U okviru sportsko-edukativnog karavana niže školski razredi učestvovali su u zabavnim poligonima koji su se sprovodili u novom objektu fiskulturne sale, a viši razredi imali su priliki da kroz radionicu-pričaonicu sa našom poznatom sportiskinjom i sportskim radnikom Vukosavom Đjapić Atanacković steknu više informacija o sportu i njegovim benefitima, kao i da kroz veoma zanimljivo predavanje volontera Crvenog krsta prođu obuku u pružanju prve pomoći.

sportski-radnik-entuzijasta-u-aradcu-je-milorad-kurjakov

U razgovorima sa predstavnicima mesne zajednice i sportskih organizacija saslušana su mišljenja, iskustva i problemi sa kojima se susreću. U okviru karavana svim osnovnoškolcima uručeni su skromni pokloni u vidu rasporeda časova, a u mesnoj zajednici Aradac za sportskog radnika – entuzijastu proglašen je Milorad Kurjakov, višegodišnji sportski radnik .

Pročitajte još

academia.edu_

“Contributing factors to change-of-direction ability in professional rugby league players” by Robert Lockie

“Contributing factors to change-of-direction ability in professional rugby league players” by Robert Lockie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>