20. 05. 2019.
Home / Kultura i život oko nas / Najveći Gomex-ov objekat otvoren u Šapcu
img_6635

Najveći Gomex-ov objekat otvoren u Šapcu

Sa velikim zadovoljstvom u subotu, 08. oktobra otvorili smo najveći maloprodajni objekat u celokupnom sistemu GOMEX-a. Novi TOTAL Šabac nalazi se u ulici Kralja Milutina broj 5 u ovom gradu na obalama Save. Objekat su, svečanim presecanjem vrpce, otvorili vlasnik i osnivač kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

img_6670

“Ono što izdvaja GOMEX od drugih, sličnih kompanija najbolje se izražava u našem sloganu: Kod nas znate šta kupujete. Želja nam je da ponudimo proverene proizvode, koji nisu bazirani samo na ceni, već proizvode kojima kupci uvek i u svakom trenutku mogu da se vrate. Poverenje potrošača u neki trgovački lanac i artikle koje nude se veoma dugo i teško gradi, a nama će upravo učvršćivanje tog poverenja koje kupci imaju u GOMEX biti light motiv dok postojimo” – istakao je u obraćanju medijima direktor Kovačević.

“Imati kompaniju GOMEX u svom gradu predstavlja čast i zadovoljstvo” – poručio je gradonačelnik Zelenović – “Šapčani mogu biti zadovoljni što od sada imaju jedno ovakvo mesto za kupovinu kakav je TOTAL Šabac, koji u svakom pogledu prati trendove velikih svetskih lanaca” – dodao je on.

img_6690

Na samom otvaranju, naša kompanija obezbedila je poklone za prve kupce, kao i brojne akcije, promocije, degustacije… Za dobro raspoloženje kako onih najmlađih posetilaca TOTAL-a u Šapcu, tako i onih nešto starijih, pobrinuli su se naši prijatelji Haos animatori iz Novog Sada.

img_6685

I kada je TOTAL Šabac u pitanju, pre svega, valja istaći primenu kompanijskih standarda za pozicioniranje i izlaganje svih vrsta robe postavljanjem profesionalnih polica i tako poređanim i obeleženim artiklima da će svaki potrošač dodatno uživati u kupovini. Uz ovo, u novi objekat ugrađene su i rashladne vitrine koje odgovaraju najvišim evropskim standardima kada je u pitanju smrznuta roba, a tu je i poslednja generacija kasa koje omogućuju brzo i efikasno obavljanje kupovine. Unutrašnji dizajn i spoljašnje brendiranje znatno će doprineti izdvajanju Supermarketa TOTAL Šabac od konkurencije. Ova vizuelna rešenja takođe su usmerena i ka opuštenijoj atmosferi koju TOTAL Šabac pruža tokom kupovine.

img_6696

U ponudi TOTAL-a u Šapcu su i aparat za mlevenje i mešanje više vrsta crne domaće kafe, na kojem će ljubitelji kafe sami moći da kreiraju sopstveni ukus ovog napitka, kao i aparat za ceđenje pomorandži koji će za samo par trenutaka napraviti najsvežiji i najzdraviji sok na licu mesta. U ovom MP objektu zaposleno je 36 novih radnika, a u sklopu TOTAL-a u Šapcu nalaze se restoran “Cantina”, apoteka “Goodwill” kao i šalteri Pošte. Radno vreme najvećeg objekta u sistemu Gomex-a je svakog dana i nedeljom od 06:30 do 22h.

img_6787

Uz sve ovo, u potpunosti smo sigurni da će potrošači, kako oni redovni, tako i oni koje će Total tek steći, umeti maksimalno da iskoriste sve pogodnosti kupovine koje im se pružaju, pritom ne zaboravljajući na krilaticu: “Šešir nakrivi, lakše se živi!”.

img_6874

Pročitajte još

IMG_20190508_121305

GRADONAČELNIK ZRENJANINA ČEDOMIR JANJIĆ OBEĆAO DO SREDINE JULA ISPRAVNU VODU

Čedomir Janjić gradonačelnik Zrenjanina na pres konferenciji organizovanoj povodom različitih špekulacija po pitanju zdrave i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>