06. 04. 2020.
Home / Fudbal / Očekujem da odigramo bolje nego na prethodnim utakmicama
sone2

Očekujem da odigramo bolje nego na prethodnim utakmicama

Čukarički u devetom kolu Super lige Srbije dočekuje subotički Spartak u subotu 17. septembra od 19 časova. Ekipu sa Banovog brda od poraza u prethodnom kolu ne vodi Milan Lešnjak, a u tome su ga privremeno zamenili trener omladinske selekcije Čukaričkog Mihajlo Jurasović i doskorašnji najiskusniji fudbaler našeg tima, sada član uprave Nenad Mirosavljević.

“Očekujem pre svega da odigramo mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama, da se ekipa razmrda i vrati samopouzdanje. To su sve odlični igrači, koji sigurno nisu zaboravili da igraju fudbal, već je reč o padu samopouzdanja. Prvu stvar koju smo ovih dana pokušali da uradimo je da ih motivišemo i podignemo im veru u sebe. Sigurno da loši rezultati ne motivišu ekipu, ali sam isto tako siguran da će posle dva, tri dobra rezultata sve opet da se vrati na pravi put”, rekao je Mirosavljević za sajt Čukaričkog.

On je ocenio da je obzirom na loš plasman na tabeli svaka utakmica teška za ekipu sa Banovog brda i izrazio uverenje da će igrači dati 300 posto sebe zbog čega se nada pobedi.

“Izuzetno poštujemo Spartak, imaju imaju dobru ekipu i trenera, disciplinovani su i odgovorni, biće nam teško, ali potrudićemo se i verujem u naše momke”, dodao je Mirosavljević.

Kako je naveo, izmedju njega i ekipe nema nepoznanica jer je do skoro bio deo tima kao igrač. “Imao sam njihovo poštovanje kao igrač, a sa ove pozicije imam ga još više. To je naravno obostrano i nema nikakvih problema. Siguran sam u njih”.

Vezano za izveštavanje medija o novom treneru Čukaričkog, Mirosavljević ocenjuje da sigurno i igrači delimično prate šta se priča i piše o tome, iščekuju novog trenera, ali da to nema uticaja na njihov odnos prema radu i treninzima. “Ostali smo bez Lešnjaka, očekujemo novog trenera i uprava radi na tome. Nećemo ništa na prečac i fokusirani smo na treninge. Prethodnih dana su jako dobro radili, Jurasović i ja smo vodili treninge i zadovoljni smo njihovim odnosom”.

Za sutrašnju utakmicu slobodan je ulaz na istočnu tribinu, a karte za Zapad koštaju 300 dinara.

Pročitajte još

nemanja_belic1

Intervju sa Nemanjom Belićem, golmanom Čukaričkog

Nemanja Belić je jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog. Čuvar mreže Brđana će za 20 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>