12. 08. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / ZANIMLJIVA IDEJA KANDIDATA AUTO ŠKOLE “SAŠA PLUS”
auto-skola-1

ZANIMLJIVA IDEJA KANDIDATA AUTO ŠKOLE “SAŠA PLUS”

Nakon teksta objavljenog na portalu Sportinfo o jubileju instruktora Aleksandra Saše Aleferova, brojni nekadašnji, ali i sadašnji kandidati, nisu skrivali burne pozitivne reakcije.

Napominjući čovečnost, brigu o svim svojim kandidatima, popularnog instruktora Sašu, apostrofirali su kao sigurno jednog od najboljih instruktora vožnje u celoj Srbiji, a njegovu auto školu kao elitnu i vodeću u državi, pre svega zbog zanimljivih i korisnih inovacija. Jedan od njenih polaznika, a zamolio nas je da ostane anoniman, insistirao je da se Alferov i njegove savremene metode obuke čak apostroforaju u rangu nekih evropskih sistema vrednosti…

– Nezvanično sam saznao da polaznici najbolje instruktore mogu predložiti za evropsku nagradu i to ćemo sigurno učiniti, jer to nije samo moje razmišljanje nego većine onih koji su sa Sašom učili da voze i koji su podržali ovu moju ideju – naglasio je za portal Sportinfo mladić iz Zrenjanina koji se pre nekoliko godina obučavao u auto školi Saša plus, uz napomenu da je najpre razmišljao da nominacija za najboljeg instruktora Evrope trebala da bude u tajnosti i iznenadjenje za Sašu, ali da može i ovako javno, da se zna.

– Saša je ljudina, sa svojim kandidatima uvek ima drugarski odnos i sigurno da će ga i sama ova naša ideja iznenaditi i fascinirati – dodao je na kraju nekadašnji polaznik škole, koji je nekoliko godina uspešan vozač….

Pročitajte još

298365042_389825076607520_4895786164510411608_n

Belvedere 023 – Najukusnije pice u Žitištu

Picerija Belvedere 023 odavno je poznata po svojim sočnim i neodoljivim picama. Ono što ih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>