10. 07. 2020.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA BOLJI OD BEKA U PADINSKOJ SKELI
DSC_0145

KOŠARKAŠI PROLETERA BOLJI OD BEKA U PADINSKOJ SKELI

Izabranici trenera Slobodana Srezoskog u drugoj kontrolnoj utakmici koju su u popodnevnim časovima odigrali u novoj dvorani u Padinskoj skeli, bili su bolji od domaćina, ekipe BEKA.

Krajnji rezultat bio je 78 : 70 u korist košarkaša iz Zrenjanina, koji su u jednom trenutku imali i 18 poena prednosti, ali su domaćini na kraju ipak prednost gostiju sveli na solidnu razliku.

– Imali smo juče naporan trening, ostavio je traga na većini igrača, ali ovo je pripremni period i mora tako. Još uvek imamo problema sa trčanjem, ali je danas bilo daleko bolje nego u utakmici sa ekipom Mladosti iz Zemuna u sredu. Nije bilo onako drastičnog pada u igri, što je svakako odraz nedostatka snage, mada na tom elementu moramo još da poradimo. Ima još dosta vremena, puno treninga i kontrolnih utakmica i nadam se da će do starta šampionata sve funkcionisati – rekao nam je posle utakmice u Padinskoj skeli Slobodan Srezoski.

DSC_0176

Pročitajte još

Zoran-Bajin-e1549789277482

U ZRENJANINCU KOŠARKA BESPLATNO TOKOM JULA

Dugogodišnji trener Proletera, selektor reprezentacije Prve lige i brojnih mlađih selekcija Srbije, Zoran Bajin, tokom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>