27. 03. 2023.
Home / Košarka / BOGDAN OBENOVIĆ U PROLETERU
fotografija4

BOGDAN OBENOVIĆ U PROLETERU

Košarkaški internacionalac i dete zrenjaninskog Proletera, Bogdan Obrenović, narednu sezonu provešće u matičnom klubu u kojem je i započeo karijeru.

Talentovani nekadašnji reprezentativac u svim mlađim selekcijama, posle fenomenalno započete sezone u Portugalu, imao je peh i novu povredu, ali će uskoro biti potpuno spreman i na raspolaganju treneru Zrenjaninaca, Slobodanu Srezoskom.

– Povrede su nažalost obeležile moju karijeru, ali ne predajem se, iz svake izađem mentalno jači i stabilniji i ne mogu rečima da opišem koliko mi se igra i koliko sam željan košarke.Naravno, veoma sam zahvalan mom klubu Proleteru, pre svih agilnom predsedniku Petku Popoviću, sa kojim sam lako i vrlo brzo našao zajednički impuls i dogovor o saradnji u narednoj sezoni pao je za nekoliko minuta.Drago mi je što ću imati priliku ponovo da zaigram pred svojim navijačima, dogovorio sam se da ostanem celu sezonu, jer u planu su još neki događaji u privatnom životu, ženidba na proleće – uz osmeh istče Bogdan.

Nakon nedavne operacije, počeo si sa laganim treninzima hoćeš li biti spreman do početka nove sezone u oktobru?

– Planiram da se već sledeće nedelje priključim ekipi, a tamo od sredine septembra počnem i sa odigravanjem kontrolnih utakmica, tako da je sve ok i veoma sam zadovoljan kako ide postoperativni tok.Sve vreme sam radio u teretani dva puta na dan, tako da mislim da sa fizičkom pripremom neću puno kaskati za ostalim igračima u ekipi i da ću, ako sve bude kako treba, biti potpuno spreman za start novog prvenstva. Većinu igrača poznajem od ranije, sa nekima sam se tek upoznao, ali godi sjajna atmosfera na treninzima i činjenica da imamo kvalitetan tim – dodao je Bogdan Obrenović, uz srdačan pozdrav čitaocima portala Sportinfo.

Velikom sportsmenu i sjajnom momku, redakcija portala Sportinfo želi puno uspeha i pre svega sreće u narednoj sezoni s nadom da su povrede samo ne baš svetla prošlost, zauvek.

„Obrene, majstore, srećno ti bilo!!!!“

Pročitajte još

image_6483441 (3)

SVETAC PROTIV TOPOLE UHVATIO RITAM I PRAVI KOŠARKAŠKI BLUZ

Sveti Đorđe – Topola 82 : 50 ( 23:21, 22:9, 16:9, 21:11 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>