11. 08. 2022.
Home / Fudbal / Domžale-Čukarički u prvom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona mladih
08_nion

Domžale-Čukarički u prvom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona mladih

Omladinski tim FK Čukarički igraće protiv slovenačkog NK Domžale u prvoj kvalifikacionoj utakmici Lige šampiona mladih odlučeno je žrebom u Nionu. Prvi susret dve ekipe odigraće se 28. seprembra u Sloveniji, a u revanšu će se sastati na Banovom brdu 18. ili 19. oktobra.
Šef stručnog štaba i kapiten naše ekipe Mihajlo Jurasović i Stefan Šapić zadovoljni su žrebom i nadaju se pobedi. Jurasović je nakon žrebanja ocenio da je protivnička ekipa NK Domžale kvalitetna, kao i da Čukarički može da prođe prvi krug kvalifikacija. “Nastavljamo da treniramo, nećemo mnogo da analiziramo već da radimo”, naglasio je trener.

Mladi fudbaler Šapić kaže da se nadao da će protivnik Čukaričkom u prvom krugu biti APOEL, ali je zadovoljan i izborom slovenačke ekipe. “Najvažnije je da damo sve od sebe, da se borimo i možemo dalje”.

Do prolaska u plej of fazu takmičenja igraju se dve kvalifikacione utakmice. Omladinski tim Čukaričkog pratio je prenos dešavanju u Nionu putem linka na sajtu UEFA u klubu na Banovom brdu, a kamera Sportnetworka je sve to zabeležila.

Pročitajte još

received_542693300660584

MATIJA TOMOVIĆ U ZADRUGARU IZ LAZAREVA

Na preporuku svog nekadašnjeg trenera u Radničkom iz Zrenjanina, Vladimira Grbušića, Matija Tomović, talentovani fudbaler, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>