02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / SESTRE DELIĆ PRVAKINJE DRŽAVE

SESTRE DELIĆ PRVAKINJE DRŽAVE

Jovana i Marija Delić, rođene sestre iz Zrenjanina, koje voze kajak za Kajakaški klub „Dunav“ iz Bezdana, na državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci, osvojile su zlato u trci na hiljadu metara i tako postale prvakinje Srbije u konkurenciji kadetkinja.

Delta 2 može i ova kao naslovna

Sestre Delić, olimpijske nade za Tokio 2020. godine, koje mnogi stručnjaci porede sa nešto starijim i slavnijim sestrama Moldovan, osvajanjem titule prvakinja države na najlepši način su potvrdile raskošan talenat i nedavno zlato na prvenstvu Vojvodine.

– Naravno da prijaju pohvale i titula najboljih kadetkinja u Srbiji u trci na 1 kilometar.Vredno smo radile na treninzima, dobro tempirale formu i to je to, sada uživamo u plodovima rada – kratko je prokomentarisala starija sestra Delić, Marija.

Delta 8

Boje Kajakaškog kluba „Dunav“ iz Bezdana, na popularnoj Tikvari, osim Jovane i Marije, branio je još i Zoltan Ham, koji je u seniorskoj konkurenciji u trci na 200 metara bio treći, ispred njega su bili učesnici olimpijskih igara u Riju, Marko Novaković i Nebojša Grujić, koji su na olimpijadi veslali dvosed na 200 metara….

Delta 3

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *