04. 08. 2021.
Home / Košarka / MILAN OLUJIĆ PONOVO U PROLETERU
02

MILAN OLUJIĆ PONOVO U PROLETERU

Dete Proletera, iskusni košarkaš Milan Olujić, prekaljeni internacionalac koji je dugi niz godina nastupao za brojne poznate evropske klubove, vratio se u matični klub i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za četu trenera Slobodana Srezoskog.

Uz takođe iskusne Nemanju Subotića, Stefana Atanackovića, Predraga Nikolića, Slobodana Lalića, i mlade snage Đorđa Božovića, Nikolu Sućova i ostale, Milan Olujić, sigurno će predstavljati veliko pojačanje na „poziciji 5“ za ekipu Proletera.

– Veliko mi je zadovoljstvo i čast što ću ponovo nositi dres kluba u kojem sam ponikao i stekao košarkaško ime.Prošle sezone igrao sam u Ukrajini, a ove zbog spleta nekih okolnosti odlučio sam da ostanem u zemlji i priključim se klubu, koji ima veliku energiju i prvi utisci su mi zaista fantastični, atmosfera u ekipi je sjajna, a to je najvažniji uslov za dobre rezultate – kratko je uz osmeh prokomentarisao Milan Olujić.

03

– Polako se kompletiramo, popunjavamo pozicije i ulazimo u pravi ritam rada i treninga, a već od naredne srede 31. avgusta, kada nam u goste dolazi ekipa Mladosti iz Zemuna, ulazimo i u program pripremnih utakmica.Biće tu naravno i mnogo nadam se zanimljivih iznenađenja i interesantnih protivnika, ali o tome ćemo kasnije, kao i o učešću ekipe na memorijalnom turniru „Slobodan Piva Ivković“ koji se tradicionalno krajem septembra održava u Beogradu – dodao je trener Zrenjaninaca Slobodan Srezoski, naravno ne skrivajući veliko zadovoljstvo što je Milan Olujić dogovorio saradnju sa Proleterom u narednoj sezoni.

– Odličan, iskusan igrač, centar kakav nam je trebao i suvišno je o kvalitetima Milana Olujića trošiti reči – dodao je Srezoski….

01

Pročitajte još

PSX_20210801_180144

DIPLOMIRAO SA PROSEČNOM OCENOM 9,72, A DOKTORIRAO SA DESETKOM

Dvadesetsedmogodišnji Slavko Rakić iz Lazareva kod Zrenjanina, jedan od najmlađih doktora nauka i uspešan košarkaški ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>