02. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition
unnamed

Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da ispratite Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition, najuspešniji fudbalski turnir za mlađe kategorije u Grčkoj, koji od ove godine ima svoje izdanje i u Srbiji.

Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition održaće se od 1. do 4. septembra 2016. godine u sportskom centru na Adi ciganliji. Turnir će biti domaćin za fudbalere uzrasta U-16 (2001.) I U-14 (2003.)

Potvrđeno je učešće najboljih srpskih, kao i elitnih klubova iz još 5 evropskih zemalja:

U-16: Udineze (Italija), Krasnodar (Rusija), Altinordu (Turska), Olimpija Ljubljana (Slovenija), Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Brodarac (Srbija)

U-14: Krasnodar (Rusija), Altinordu (Turska), B 93 (Danska), Partizan, Čukarički, Vojvodina, Rad, OFK Beograd (Srbija)

Turnir je zvanično podržan od strane Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda.

Elite Neon Cup je međunarodni omladinski turnir u fudbalu koji je osnovan 2014. godine, od strane kompanije YellowFields iz Grčke, koju u Srbiji zastupa gospodin Ivan Ivović. Već je zauzeo vodeće mesto u matičnoj zemlji, a sada se širi i na prostor Srbije.

Za sve dodatne informacije u vezi Elite Neon Cup 2016: Belgrade Edition (objekata, rasporeda, itd.) posetite zvanične stranicu internet stranicu turnira , kao i stranicu na Facebook-u i nalog na Twitter-u.

Elite Neon Cup 2016

Links:

http://eliteneoncup.com/serbia/home/

https://www.facebook.com/neoncup

Twiiter: @EliteNeonCup

Instagram: eliteneoncup

Pitanja možete poslati na e-mail: karalejic@yahoo.com

Pročitajte još

received_1680999078705285

DŽUDISTI PROLETERA POČELI TRENINGE U SALI

Striktno poštujući propisane mere zaštite, najmlađi džudisti Proletera, posle treninga pod otvorenim nebom, od ponedeljla ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>