01. 07. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Međunarodni sajam inovacija “Inocoop 2016″
06

Međunarodni sajam inovacija “Inocoop 2016″

Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva “Inocoop” 2016″, 17. po redu, otvoren je u četvrtak, 25. avgusta u Hali sportova “Medison” u Zrenjaninu i trajaće do subote, 27. avgusta.

Već duži niz godina, deo ove značajne sajamske priredbe je i kompanija GOMEX. Kao lider u oblasti trgovine na teritoriji Vojvodine i Mačve, naša kompanija predstavlja pouzdanog partnera Sajma INOCOOP, manifestacije koja promoviše upravo preduzetnički duh.

04

Ovo je ujedno bila i dobra prilika da posetioce sajma, kao i naše potrošače upoznamo sa novim, unapređenim portalom za korišćenje Kasice Brojalice, loyalty programa kompanije GOMEX.

U godini preduzetništva, najveći regionalni privredni sajam posvećen je afirmaciji i daljem jačanju preduzetništva – pokretaču i nosiocu privrednog razvoja. Na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji okupio se veliki broj preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova, investitora i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva, koji imaju dobru priliku za promociju i za uspostavljanje poslovnih kontakata.

02

Organizatori sajma su Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina.
Sajam je deo Manifestacije “Dani piva”.

Pročitajte još

FB_IMG_1656532240056

DEJAN DAVIDOVAC SE EMOTIVNO OBRATIO ZVEZDAŠIMA

– Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak…Nisam siguran da li imam dovoljno ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>