20. 08. 2022.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETRA SA NOVIM TRENEROM SLOBODANOM SREZOSKIM
004

KOŠARKAŠI PROLETRA SA NOVIM TRENEROM SLOBODANOM SREZOSKIM

Sve je „prštalo“ na treningu košarkaša Proletera, koji su zvanično pripreme započeli 8. avgusta, ali su večeras prvi put trenirali sa novim trenerom.

Predsednik kluba Petko Popović, igračima je predstavio Slobodana Srezoskog, mladog stručnjaka iz Zemuna, koji je na klupi nasledio dugogodišnjeg trenera Zorana Bajina.

Sa licencom višeg košarkaškog trenera Srezoski je uspešno radio u zemunskim ekipama Mladost i Borac.

001

– Proleter je klub svetle tradicije, ove godine obeležavaju se dva velika jubileja, 70 godina od osnivanja i 60 godina od osvajanja šampionske titule i zbog toga mi je veoma drago i mogu reći da sam počastvovan što sam na klupi nasledio kolegu, koji je svoju karijeru nastavio u Mađarskoj.

Igračima sam rekao da nas očekuje naporan rad, a već početkom septembra započećemo sa odigravanjem prijateljskih utakmica, kako bismo se što bolje upoznali i navikli jedni na druge – rekao je Slobodan Srezoski.

003

Uz iskusne Nemanju Subotića, Slobodana Lalića, Stefana Atanackovića, „muški“ su, pod komandom nova šefa struke i njegovog pomoćnika Željka Stajića, trening odradili i omladinci Omaljev, Gligorin, Ćosić……

008

Pročitajte još

IMG_20220813_170013

DATUNAŠVILI PIKAO BASKET SA KLINCIMA NA ENGLER KUPU

Svetski šampion i bronzani olimpijac iz Tokija, reprezentativac Srbije i rvač Proletera iz Zrenjanina, Zurab ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>