05. 12. 2021.
Home / Ostali sportovi / NAJVIŠI OD SRCA POKLONIO NAJNIŽEM
fotografija05

NAJVIŠI OD SRCA POKLONIO NAJNIŽEM

Human gest zrenjaninskog košarkaša Dalibora Micića.
Sjajan i human gest košarkaškog internacionalca Dalibora Micića, sa visinom od 228 cm zvanično najvišeg čoveka Balkana i jednog od najviših na svetu, kojim je iznenadio i obradovao čuvenog zrenjaninskog žonglera Slavka Anđelova Sliveta, koji je visok tek 164 cm.

fotografija02

U sudaru diva i omalenog virtuoza sa loptom, pobedilo je srce, humanost, takođe Zrenjaninca, Dalibora Micića, koji trenutno trenira sa matičnim klubom Proleter, u rodnom gradu….

Svestan činjenice da Slavko Anđelov, popularni „Slive“ veoma teško živi od male penzije i izdržava porodicu, Dalibor je nakon povratka iz Pariza, odlučio da ga iznenadi i pokloni mu nove fudbalske patike, specijalne za žongliranje lopte.

fotografija08

– Slive je čovek koji je obeležio moje detinjstvo, još kao klinac gledao sam ga i divio se njegovom majstorstvu. On je pravi borac, uporan istrajan svojoj ideji da, nadam se uskoro zabeleži svoj trihiljaditi nastup i ja mu zaista to od srca želim. Ovaj moj skromni dar, samo je mali znak zahvalnosti, za sve što je Slive dao sportu i umetnosti žongliranja – rekao je Dalibor.

fotografija04

Slavko Anđelov, dirnut gestom košarkaškog asa, nije mogao da sakrije suze…

– To su pravi ljudi, asovi… Samo mi je prišao i sramežljivo pitao koji broj patika nosim… A znam ga kada je počinjao svoju karijeru, bio sam zaposlen kao domar u Hali sportova Medison… Pravi gest i zaista Daliboru do neba hvala, jer stare patike u kojima sam žonglirao, već su se skoro potpuno raspale… – kratko je prozborio Slive.

fotografija06

Pročitajte još

received_1725624707648840

RVAČI PROLETERA SENIORSKI EKIPNI PRVACI SRBIJE

Na seniorskom prvenstvu države u Kragujevcu, rvači zrenjaninskog Proletera osvojili su ekipno prvo mesto i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>