26. 09. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Otvoren treći Gomexov objekat u Beogradu
IMG_4200

Otvoren treći Gomexov objekat u Beogradu

Novi, treći po redu maloprodajni objekat u Beogradu, kompanija GOMEX otvorila je u petak, 12. avgusta na adresi Ulica Matice srpske broj 109. Ovaj objekat, koji posluje u formi superete, radiće pod nazivom “Mirijevo”.

Prodajni prostor u MP “Mirijevo” zauzima gotovo 220 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 4000 različitih artikala.

Radno vreme objekta je od 07 do 22h od ponedeljka do subote i od 07 do 21h nedeljom.

IMG_4192

O kvalitetu usluge brine se dvanaest novozaposlenih koleginica i kolega, a MP raspolaže sa dve kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”.

IMG_4129

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom), su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MP “Mirijevo” deliti slično iskustvo.

Maloprodajni objekat “Mirijevo” ujedno je i 131. prodavnica u mreži maloprodajnih objekata našeg trgovinskog lanca.

IMG_4164

Pročitajte još

tribina 27. 9. 2022.

U Kulturnom centru Zrenjanina razgovor o međunarodnoj filozofskoj razmeni – 27. 9. – 18h

TRIBINA – Razgovor o međunarodnoj filozofskoj razmeni „Minerva“ – Utorak, 27. septembar – 18 časova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>