20. 09. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu
IMG_3865

Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu

Prvi objekat GOMEX-a u Velikom Gradištu, mestu na samoj obali Srebrnog jezera, otvoren je u petak, 29. jula tačno u 09h. Ovim je nastavljeno širenje maloprodajne mreže naše kompanije u skladu sa ciljevima koji su definisani početkom 2016. godine.

IMG_3787

Ovaj objekat posluje pod nazivom “Veliko Gradište” i otvoren je u formatu superete, a u ponudi ima preko četiri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima.

Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata.

IMG_3898

Otvaranjem objekta u Velikom Gradištu, naša kompanija je obezbedila radna mesta za petnaest trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu.

Prodajni objekat “Veliko Gradište” prostire se na gotovo 300 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. Radno vreme je svakog radnog dana, subotom i nedeljom od 07 do 22 časova.

IMG_3919

Brojni potrošači iskazali su veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman.

Posebno zanimljivi artikli kupcima bile su naše robne marke i izuzetna ponuda mesa u MAP pakovanju “Graničar”, proizvode GOMEX-ovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu.

Pročitajte još

kczr

Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra – sreda, 16. septembar –

Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra – sreda, 16. septembar –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>