07. 04. 2020.
Home / Fudbal / IZVEŠTAJ SPECIJALNIH REPORTERA PORTALA SPORTINFO IZ RAZGRADA
Adam 3

IZVEŠTAJ SPECIJALNIH REPORTERA PORTALA SPORTINFO IZ RAZGRADA

Specijalni reporteri portala Sportinfo bili su u Razgradu, gradiću na severoistoku Bugarske, na utakmicu LudogorecCrvena zvezda.

– O utakmici manje više sve je poznato, ostao je žal za pobedom, kojoj je Zvezda bila bliža, ali ni rezultat 2:2, nije loš pred revanš 2. avgusta u Beogradu.

Opšti je utisak da Zvezda mora dalje, u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ne samo zbog toga što je kvalitetniji i bolji tim, nego i zato što je Beograd „spejšatl“ za Razgrad, baš kao i stadion „Rajko Mitić“ za „Ludogorec arenu“.

Adam 13

Prevalili smo put od skoro 800 kilometara automobilom, prošli scile i haribde na putu ka Razgradu, naročito nakon ulaska u Bugarsku i osećaj je mnogih od nas, a bilo je više od hiljadu „Delija“ da Bugari nisu dorasli najvećoj fudbalskoj fešti kakva je Liga šampiona.

Tačno je da gazde Ludogoreca grade novi moderan stadion po evropskim standardima i svaka im čast na tome, ali postojeća „Ludogorec arena“ svakako nije dorasla standardima najelitnijeg evropskog takmičenja.

Do Razgrada nigde auto puta, neki lokalni uzani drumovi, prepuni su rupa i izbočina i to vas obavezno ubaci u dilemu pa gde to zalutah, koja je ovo zabit.

Adam 2

Ali hajde da sve to malo neutrališemo ljubaznošću Bugara, naročito ljudi u susednom gradu Trgovištu, koji je tridesetak kilometara udaljen od Razgrada i gde je odsela većina navijača Crvene zvezde, jer u Razgradu jednostavno nema raspoloživih smeštajnih kapaciteta…

Policija je bila ljubazna, to ne može da se ne kaže, ali očigledno u strahu, pomalo smušena i „zadojena“ pričama kako su „Delije“ strašne i opasne. Zbog toga nije bilo moguće zaustaviti se na putu, napraviti pauzu, slikati sam grad.

Adam 11

Sve simpatizere gostujućeg tima, ubacili su u tzv. „kavez“ i to je bilo to… Priče o masovnoj euforiji stanovnika gradića koji broji oko 37 hiljada duša, za fudbal i Ludogorec, koji je u celoj Razgradskoj regiji prvi i jedini sportski kolektiv, jednostavno raspršile su se već u prvom kontaktu sa ljudima koji žive u ovom gradu i kako ističu, do fudbala im baš i nije nešto preterano stalo…

Loši prilazni putevi bili su uzrok nekoliko gumi defekta, a kada vam se to dogodi „kraći“ ste u startu za 50 do 80 evra, koliko će Vam tražiti vulkanizer, pa sve onda malo cenkate i on spusti na 50 evrića……

Adam 15

Imali smo priliku da neposredno nakon utakmice, kratko razgovaramo sa fudbalerima Crvene zvezde i oni su mahom ubeđeni da ukoliko istim pristupom uđu u revanš, budu maksimalno koncentrisani i ozbiljni, Ludogorec nema šta da traži perd 50 hiljada Delija

Sa podeljenim utiscima ni preterano dobro, a ni baš loše, usledio je povratak u Srbiju i naravno brojne priče koje su usmerene ka pripremi dekora i novog slavlja Crvene zvezdeizneli su svoje prve utiske reporteri portala Sportinfo, uz specijalan pozdrav svim čitaocima i poziv zvezdašima da u utorak 2. avgusta budu na stadionu voljenog kluba!!!

Adam 0

Pročitajte još

nemanja_belic1

Intervju sa Nemanjom Belićem, golmanom Čukaričkog

Nemanja Belić je jedan od najiskusnijih u timu Čukaričkog. Čuvar mreže Brđana će za 20 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>