31. 03. 2020.
Home / Ostali sportovi / SESTRE DELIĆ MLADE OLIMPIJSKE NADE
Delić 0 naslovna

SESTRE DELIĆ MLADE OLIMPIJSKE NADE

Zrenjaninke sestre Delić, Marija i Jovana kajakašice KKDunav” iz Bezdana, na prvenstvu Vojvodine ovog vikenda u Bačkoj Palanci, na jezeru Tikvara, osvojile su zlatnu medalju u dvosedu na hiljadu metara u kadetskoj konkurenciji.

Delic 1

Ovim velikim uspehom, Marija i Jovana su stekle status mladih olimpijskih nada u kajaku.

Inače na ovom takmičenju kajakaški klub “Bezdan” je osvojio ukupno 9 medalja, od kojih je šest zlatnih, dve srebrne i jedna bronzana.

Pet zlatnih i jedna srebrna je osvojena u seniorskoj, jedna zlatna u kadetskoj i jedna bronzana i jedna srebrna medalja u pionirskoj kategoriji.

Delic 2

Portal Sportinfo čestita talentovanim kajakašicama i kajakašima iz Bezdana, a za Zrenjaninke Mariju i Jovanu Delić, jedno veliko BRAVO i još mnogo uspeha u narednim takmičenjima.

Takođe valja istaći i veliku požrtvovanost , odricanje, ali i podršku njihovih roditelja, Veronike i Miodraga, koji su sve podredili uspehu njihovih ćerki, a to je zaista vrlo lep i svakako pozitivan primer u sportu…

Pročitajte još

ostani

PORUKA KARATISTA KARATE KLUBA ZRENJANIN

Apel zrenjaninskih karate šampiona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>