30. 06. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / “BUĐENJE SEDAM SVETOVA”….U AURORI, SAMO ZA VAS!!!!
Aurora 0 naslovna

“BUĐENJE SEDAM SVETOVA”….U AURORI, SAMO ZA VAS!!!!

Vrhunski wellness koncepti danas u svetu postavljaju uslove da sve što se nanese na kožu ima zadatak da održi i neguje harmoniju uma, duše i tela i da bude potpuno prirodno bez ikakvih sintetičkih dodataka i konzervanasa.

Samo tako će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu.

Sveće za masažu nisu novina na globalnom nivou, ali na našim prostorima pojavljuju se kao zaštitni brend WAPF- Wellness Academy Pedja Filipović posebne baš zato što su sastavni deo inovativnog selfness koncepta „Budjenje 7 svetova“.

Aurora 5

Upravo prema zahtevima autorizovanog tretmana kreator je svakoj čakri namenio jednog svetlećeg i prirodno snažnog čarobnjaka.

– Baza svake sveće je čist palmin vosak i ulje, ši buter i e vitamin.

A onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu- sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli.

Kompozicija dobija svoju dimenziju uz posebne vežbe disanja, afirmacije, suptilno kreiranu masažu.

Pored ovog seta, Pedja Filipović iskreirao je i sveće za holističke anti stres tretmane, koje sa radošću klijenti ponesu sa sobom i koriste je za ličnu upotrebu kao ulje za negu kože sa posebno mirisnom notom.

Tu su Energizing –koja će probuditi energiju i osvežiti je zahvaljujući kombinaciji mente, ruzmarina i eukaliptusa, Meditation champa – koja će vas povesti na nezaboravno orijentalno putovanje, Fifth element- žalfija, kedrovina, bergamot, ilang-ilang kojom ćete senzualno zavibrirati, Black papper- koju vole i muškarci.

Svaka sveća je ručno izradjena što joj daje posebnu vrednost i kvalitet, u staklenoj je ambalaži i na svakoj se nalazi potpis kreatora.

Ne brinite, opekotine su nemoguće,jer se navedena prirodna kombinacija ulja zagreva pamučnim fitiljom do temperature kože i kod direktog sipanja iz čaše izuzetno prija i opušta – ističe Zorica Kurbalija, koja uz koleginicu Ružicu Stojiljković, čarobnim rukama i sjajnom energijom, čini čuda….

– Naravno da ne zaborivm, a važno je napomenuti, Mi u “Aurori” i tokom jula nastavljamo sa poklonima kada su anticelulit masaže u pitanju.

Nakon serije od 10 završenih masaža devojke izvlače ceduljicu sa poklonom.

A to može biti gratis relaks leđa, gratis anticelulit masaža, poklon kod Sofije Milićević ( depilacija, pedikir, manikir, frizura ili šminka ) ili 20% popusta na sledeći ciklus od 10 anticelulit masaža.

Takodje, nastavljamo sa radovima u Centru za opuštanje “Aurora” i upravo su u toku završni radovi sređivanja hodnika na koji smo jako ponosni….Svratite….čekamo Vas u Centru za opuštanje “Aurora” u Zrenjaninu, u Lozničkoj ulici broj 39 – dodala je ozarenenog lica, ukrašenog neizbežnim šarmatnim osmehom, Zorica Kurbalija.

Pročitajte još

FB_IMG_1656532240056

DEJAN DAVIDOVAC SE EMOTIVNO OBRATIO ZVEZDAŠIMA

– Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak…Nisam siguran da li imam dovoljno ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>