03. 03. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / APARTMAN ŠIŠARKA
naslovna

APARTMAN ŠIŠARKA

Kraljevski udobno, opušteno i kvalitetno….
Prijatno ušuškan, sa ukusom uređen i opremljen modernim nameštajem, APARTMAN ŠIŠARKA, u strogom centru Zrenjanina, pravi je izbor za boravak, ukoliko ste poslom ili bilo kojom drugom namerom u gradu na obalama Begeja.

picture11

U njemu samo prenoćiti, boraviti jedan ili više dana, uz izuzetno povoljnu cenu.

U elitnom delu grada, u pasažu na centralnoj šetališnoj gradskoj zoni, APARTMAN ŠIŠARKA, pruža mogućnost udobnog boravka i konaka u njemu, uz brzi internet, kablovsku televiziju i što je itekako bitno i od neprocenjive važnosti, da pešice, u razmaku od samo nekoliko stotina metara, obiđete sve znamenitosti grada, muzej, pozorište, galeriju, biblioteku, kao i brojne kafiće i udobne bašte u glavnoj ulici.

Sa jasno određenom koncepcijom i za poslovne ljude, sportiste, ali i sve putnike namernike, APARTMAN ŠIŠARKA sa šest ležaja i tri odvojene prostorije, kupatilom i čajnom kuhinjom i prijatnom terasom, Vas očekuje….

Booking je otvoren non-stop, a sve detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona: 060/06-60-444

picture7

Pročitajte još

PSX_20210302_143137

U Kulturnom centru Zrenjanina ciklus “Filmska lektira”

CIKLUS „FILMSKA LEKTIRA“ – Mala sala Kulturnog centra – Svake srede i četvrtka od 19h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>