13. 04. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / NIJE NEKA FORA, JAKO ZANIMLJIVA PRIČA CENTRA ZA OPUŠTANJE „AURORA“
ru 1

NIJE NEKA FORA, JAKO ZANIMLJIVA PRIČA CENTRA ZA OPUŠTANJE „AURORA“

Centar za opuštanje „Aurora“ nastavio je sa realizacijom zanimljivih ideja kako da unapredi poslovanje, naravno na veliko zadovoljstvo svojih članova i korisnika usluga.

– Ideja nam je da napravimo klub Aurora koji će većinu svojih delatnosti tokom leta, obavljati u lepo uređenom dvorištu kuće u Lozničkoj ulici broj 39, gde je Udruzenje i osnovano.

Zamišljeno je da klub bude zatvorenog tipa kao mesto za uživanje, razonodu, razmenu ideja i edukaciju u pogledu masaža i zdravog načina života. Jedna prostorija biće osposobljena za druženje, kao etno kafanica i članovi će po klubskim cenama moći da poruče SVEŽE ceđeno voće i povrće ili mineralnu vodu.

Sledićemo koncept zdravog života, a samim tim će i piće i hrana biti u tom fazonu. Druga prostorija će biti ,,ženska soba“, u kojoj će se raditi depilacija, pedikir, manikir, šminka, frizure…

ru 2

Obe prostorije biće obogaćene etno elementima što će celoj priči dati posebnu draž i zanimljivost. Od stare kotarke napravićemo prostor za masažu pod otvorenim nebom koja će biti ušuškana trskom i obavijena velom tajne pod baldahinom.

Od preostalog prostora u dvorištu, planiramo da napravimo park za meditaciju, jogu, druženje… – uglas ističu Zorica Kurbalija i Ružica Stojiljković i dodaju: – Suština je da želimo da osvestimo ljude da je potrebno da se konačno okrenu prirodi i sebi samima. Kod nas neće biti dozvoljena upotreba mobilnih telefona, koji će se uredno odlagati na ulasku, a komuniciraće se rečima, kako se to kaže „lice u lice“.

Ovim povodom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i pomognu da što pre ostvarimo našu ideju za koju smatramo da je originalana i vrlo potrebna u današnjim uslovima užurbanog života – dodaju uvek sjajno raspoložene, nasmejane i sa pozitivnom energijom Zoka i Ruška, „alfa i omega“ Centra za opuštanje „Aurora“ uz poruku: – Naš moto je „ono što je teško uradićemo sada, a za ono što je nemoguće trebaće nam neko vreme….“

ru 3

Pročitajte još

prica se po gradu - plakat

Najava programa Kulturnog centra do 22. aprila 2021.

Najava programa Kulturnog centra do 22. aprila 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>