26. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / POTVRDA PROŠLOGODIŠNJEG USPEHA IZ PARIZA
ekipa vojvodine

POTVRDA PROŠLOGODIŠNJEG USPEHA IZ PARIZA

Na Prvenstvu Evrope za regione, koje je održano 04.-05. juna 2016. godine u Turskoj, Srbija je sa dve zlatne i četiri bronzane medalje u generalnom plasmanu zauzela drugo mesto, dok je prvo mesto pripalo Turskoj.

Za Srbiju zlatne medalje osvojili su kata tim Beograda u kategoriji kadetkinja i juniorki i kata tim Beograda u kategoriji kadeta i juniora dok su bronzane medalje osvojili kata tim Vojvodine u kategoriji seniorki, seniorke Beograda u borbama ekipno, kadeti i juniori Vojvodine u borbama ekipno i kadeti i juniori Beograda u borbama ekipno.

Za region Vojvodine nastupili su i takmičari Karate kluba Zrenjanin Anja Milovanović, Aleksandra Vujasinović i Đorđe Salapura. Sa medaljom se, kao i prošle godine sa istoimenog takmičenja vratio Đorđe Salapura koji je uz pomoć svojih drugara iz ekipe potvrdio prošlogodišnji uspeh iz Pariza. U odlučujućom borbi za medalju kadetsko-juniorka ekipa reprezentacije Vojvodine savladala je ekipu iz Turskog regiona Akdeniz rezultatom 3:2. Đorđove klubske drugarice ovoga puta ostale su bez medalje.

djordje sa peharom iz turske

Pročitajte još

FB_IMG_1582705989516

RADIMO, GRADIMO, SEME BUDUĆIH ŠAMPIONA, SADIMO…

Vredni kao uvek, članovi borilačkog sportskog kluba Borac, na čelu sa najzvučnijim imenom, Ajredinom Ajetijem, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>