06. 02. 2023.
Home / Košarka / MLADI AS REALA NA ZASLUŽENOM ODMORU U ZRENJANINU
fotografija2x

MLADI AS REALA NA ZASLUŽENOM ODMORU U ZRENJANINU

Dino Radončić ekskluzivno za „Sportinfo

Dino Radončić, sedamnaestogodišnji košarkaš „kraljevskog“ kluba iz Madrida, posle sjajne sezone, debija za prvi tim Reala u Evroligi i španskoj Endesa ligi, stigao je u grad u kojem je odrastao i u kojem mu žive roditelji.

– Zaista je sjajno posle uspešne, ali i naporne sezone, biti kod kuće i videti drage ljude, mnogobrojne prijatelje, uživati nekoliko dana sa familijom. Samo što sam stigao u Zrenjanin, planiram da ostanem desetak dana, a onda sledi odlazak na letovanje sa par prijatelja i 25. juna se u Podgorici javljam selektoru Bogdanu Tanjeviću, jer počinju pripreme crnogorske A selekcije u koju sam pozvan i za koju ću igrati – rekao je za „Sportinfo“ Dino Radončić, koga smo nakon dolaska iz Madrida, zajedno sa ocem Damirom, zatekli u popularnom zrenjaninskom kafiću „Vremeplov“.

13254424_181717345561834_914414195679268616_n

– Dva meseca će naravno brzo proći, a onda sledi povratak u Madrid i početak priprema sa Realom… Trudiću se da maksimalno ispoštujem program individualnog rada koji sam dobio i sve to ukombinujem sa nekoliko dana odmora… Sezona je zaista bila i duga i naporna, igrao sam za juniorski sastav, učestvovali smo na završnom turniru Evrolige u Berlinu, a eto imao sam i tu čast da se „skidam“ za prvi tim Reala, što je za mene koliko do juće bio samo san, a igrao sam i na prijateljskoj utakmici protiv NBA tima Boston Seltiksa. Sve to je za mene bilo veliki izazov, ali istovremeno i motiv za rad i napredovanje – uz smešak je dodao Dino Radončić.

fotografija1x

Pročitajte još

image_6483441_5

SVETAC KAO LIST NA VETRU

Sveti Đorđe – Hajduk 62 : 70 ( 18:18, 17:18, 15:19, 12:15 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>