05. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / ČIGRA TAKMIČENJE
DSC_3698

ČIGRA TAKMIČENJE

Proteklog vikenda, 29.05.2016. u orgnizaciji Školice sporta Čigra, Karate kluba Zrenjanin i uz podršku kompanije Gomex održano je II Čigra takmičenje. Više od 100 drugara se takmičilo u prelaženju poligona spretnosti na otvorenim terenima Doma borilačkih sportova „Partizan“.

Male čigrice i karatisti su pokazali svoje umeće, a za to su nagrađeni aplauzima, medaljama i diplomama. Najbolje su se pokazali: Dunja Bolorin, Vuk Smiljanić, Ina Simeunčević, Viktor Šarić, Elena Ilić, Martin Leban, Ana Zvekić, Pavle Čikić, Lena Avramović, Matija Manojlović, Marta Višnjić i Viktor Leban. Na kraju su pobedili drugarstvo i sportski duh, a svi su nagrađeni i za dosadašnji uložen trud.

DSC_3442

Treneri ističu da su ponosni na svu decu, na njihovo zalaganje i trud ne samo na takmičenju već i na treninzima u dosadašnjem druženju. Takmičenje je osmišljeno da ih motiviše da budu još vredniji na treninzima, ali i kao nagrada za sve što su do sada uradili. Trudićemo se da ovo takmičenje bude iz godine u godinu sve bolje i da se što više drugara uključi u sport i stekne zdrave sportske navike koje će trajati celog života.

IMG_1459

Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>