08. 07. 2020.
Home / Košarka / Osnovna škola “2. oktobar” iz Zrenjanina na školskoj olimpijadi u Vranju
zutaci_06

Osnovna škola “2. oktobar” iz Zrenjanina na školskoj olimpijadi u Vranju

Košarkaši osnovne škole “2. oktobar” osvojili su prvo mesto na međuokružnom prvenstvu u Beogradu, laskavu titulu najbolje škole u Vojvodini i izborili plasman na školsku Olimpijadu koja će se krajem maja održati u Vranju.
Izabranici profesora Borka Majstorovića nakon trijumfa na opštinskom i okružnom turniru u Zrenjaninu i Žitištu, danas su u Beogradu u sjajnom ambijentu hale Dynamic savladali beogradsku školu ” 20. oktobar” u polufinalu, rezultatom 39:32 i onda u finalu školu “Branko Radičević” iz Pančeva 32 : 29.

zutaci_08

Zanimljivo je napomenuti da su braća Marko i Lazar Andrić, Milan Grujić, Danilo Tešić, Marko Makljenović, Luka Vojnović, Sergej Lazendić, Nikola Raković, Petar Čolak i Luka Đurić velikim zalaganjem i požrtvovanjem ostvarili istorijski uspeh za svoju školu, a valja istaći da je među vršnjacima iz Beograda bilo nekoliko košarkaša Partizana, koji su nedavno postali šampioni države u uzrastu U15!!!

zutaci_04

Pročitajte još

FB_IMG_1593108016986

SVETI ĐORĐE DALEKO SE VIDI…

Predrag Pega Ugrenović, pasionirani ljubitelj košarke, nekadašnji igrač i član uprave KK Dveti Đorđe iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>