31. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / Zrenjanin domaćin prvenstva Vojvodine
streljana,-streljastvo,-strelci-jpg_660x330

Zrenjanin domaćin prvenstva Vojvodine

Zrenjanin je ovog vikenda bio domaćin prvenstva Vojvodine u steljaštvu za piniore, juniore i seniore u disciplini serijska vazdušna puška. U streljačkom savezu kažu da je prvenstvo Vojvodine uvek dobro posećeno, a poseban akcenat stavlja se na učešće pionirskih kategorija.

Kako je rečeno, sezona u ovoj disciplini se završava, ostalo je još prvenstvo Srbije na kojem pravo učešća imaju oni tak mičari koji ovde ispune potrebne norme, ili su samim učešćem stekli to pravo.

“Sezona malokalibarskom puškom je već počela tako da ide tu i uporedo jedni takmičari pucaju već mali kalibar, drugi pucaju samo vazdušni, završavaju, neki pucaju i jedan i drugi program tako da kod nema pauze i to je svake godine tako, jako je zgusnut raspored”, rekao je Dragan Alimpijević, predsednik Streljačkog saveza Vojvodine.

U Vojvodini trenutno ima 30 streljačkih klubova.

izvor:

izvor:

http://www.rtv.rs/

Pročitajte još

trs

Vesti sa trčanja

Trčanje i WC: Kako da se postarate da “obavite nuždu” pre trke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>