03. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / SALAPURI TRI ZLATNE MEDALJE NA KUPU VOJVODINE
kup vojvodine kjmss

SALAPURI TRI ZLATNE MEDALJE NA KUPU VOJVODINE

U Inđiji je održan kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore na kojem su Zrenjaninci ostvarili odličan rezultat.

Ovo takmičenje je kvalifikacionog karaktera za kup Srbije i svi takmičari našeg kluba su ostvarili plasman, što je bio i prioritetni cilj. Osvojeno je ukupno 9 medalja. Najbolji je bio Đorđe Salapura koji je osvojio čak tri zlatne mdalje (kao senior , mlađi senior U21 -78 kg i ekipno mlađi senior U21), zatim Milovanović Anja (kadet -55 kg). Srebrne medalje su osvojili Radić Nevena (kadet -55 kg), Vujasinović Aleksandra (junior -58 kg) i Mančev Nikola (U21 -68 kg) koji je osvojio i bronzanu medalju u kategoriji seniora -68 kg. Bronzanu medalju je osvojio i Naić Nikola (U21 -78 kg). Kao što smo naveli ekipa mlađih seniora (U21 ekipno) bila je bez premca na Kupu a ekipu su činili: Ivan Stankov, Nikola Mančev, Nikola Naić i Đorđe Salapura.

5 MEDALJA SA PRVENSTVA VOJVODINE

U Staroj Pazovi je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade. Zrenjaninci su osvojili 5 medalja. Zlatni su bili Milosavljević Matija (nada 2004 -50 kg) i Prica Vuk (nada 2004 -55 kg), srebrnu medalju je osvojila Radojčin Jelena (pionir 2006 -35 kg), dok su bronzanim medaljama morali da se zadovolje Oro Marina (pionir 2005 -35 kg) i Makan David (nada 2003 B klasa kate). Popovac Uroš i Tešić Tamara su zauzela 5. mesto. Svi takmičari su ostvarili plasman na prvenstvo Srbije, što je bio i prioritetni cilj ovog takmičenja.

prvenstvo vojvodine pn

Pročitajte još

Dzudisti_banata_21

Žitištanski džudisti počeli sa treninzima

Mladi džudisti Banata počeli su sa treninzima posle pauze izazvane pandemijom korona virusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>