15. 01. 2021.
Home / Košarka / KK SVETI ĐORĐE ČETVRTI U VOJVODINI
Beč 1

KK SVETI ĐORĐE ČETVRTI U VOJVODINI

Pioniri U15 KK Sveti Đorđe iz Žitišta učestvovali su proteklog vikenda na završnom, finalnom turniru četiri najbolje ekipe Vojvodine.

Novi šampion je ekipa subotičkog Spartaka, drugo mesto pripalo je novosadskom SPW, trećeplasirana je ekipa NS stars takođe iz glavnog grada Vojvodine, dok je pionirima KK Sveti Đorđe pripalo četvrto mesto.

Beč 4

Bez obzira na četvrtu poziciju, pioniri iz Žitišta, pružili su dostojan otpor svim rivalima i na pravi način reprezentovali ugled kluba uz činjenicu da su borbenom i požrtvovanom igrom, pobrali simpatije brojnih navijača u dvorani SRC Jedinstvo u Novom Bečeju.

Beč 3

Zahvaljujući donaciji uprave kluba i jedinstvu i volji roditelja, pioniri KK Sveti Đorđe su bili jedina ekipa koja je tri dana boravila u hotelu Tiski cvet u Novom Bečeju, a ponašanjem i profesionalnim odnosom dečaci su bili miljenici osoblja hotela, koji su se domaćinski potrudili da im boravak protekne lepo i ostane u sećanju.

Beč 5

Na kraju valja naglasiti da se tri dana u Novom Bečeju igrala odlična košarka, sve ekipe podjednakog kvaliteta, pokazale su veliku želju za trijumfom, a dečaci iz Subotice za nijansu su bili bolji od ostalih i zasluženo osvojili laskavu titulu….

Pročitajte još

PSX_20210114_180048

PETAR VELIKI….

Košarkaš Svetog Đorđa iz Žitišta, Petar Beader, danas slavi rođendan…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>