07. 08. 2020.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI SVETOG ĐORĐA OSTVARILI PLASMAN MEĐU ČETIRI NAJBOLJE EKIPE VOJVODINE
DSC_0554

KOŠARKAŠI SVETOG ĐORĐA OSTVARILI PLASMAN MEĐU ČETIRI NAJBOLJE EKIPE VOJVODINE

Posle novosadske ekipe NS Stars koja je već posle prva dva dana polufinalnog turnira obezbedila plasman u završnicu prvenstva najboljih vojvođanskih ekipa, danas su pioniri KK Sveti Đorđe iz Žitišta, u dramatičnoj utakmici protiv vršnjaka iz ekipe Petrovrgrad, pobedom 49:48 uspeli da prođu na „final 4“.

Finalni turnir, na koji su se pored dve pomenute ekipe plasirali novosadski SPW i subotički Spartak, igra se narednog vikenda u Novom Bečeju. Završni turnir igra se po sistemu svako sa svakim, a tri najbolje plasirane ekipe obezbediće učešće na državnom prvenstvu najboljih timova Srbije.

DSC_0625

Lokalni derbi, utakmica između KK Sveti Đorđe i KK Petrovgrad, bila je svakako najzanimljivija i najborbenija tokom tri dana turnira, a to je i razumljivo jer se pobedniku otvarao put ka završnom turniru.

Hala Medison, skoro puna, prava košarkaška atmosfera, odlično suđenje i dobra organizacija, a na terenu pored fer i korektne igre, borba za svaku loptu i na kraju minimalna pobeda dečaka iz KK Sveti Đorđe, koji su bili bolji u prve dve četvrtine, pa su u trećoj naglo pali, ali su na kraju ipak uspeli da se „vrate“ i odnesu minimalnu pobedu.

DSC_0821

Pročitajte još

1200px-Michael_Ojo_(basketball,_born_1993)_50_KK_Crvena_zvezda_EuroLeague_20191010_(1)

MAJKL ODŽO UMRO NA TRENINGU

Centar Crvene zvezde, 27-godišnji Majkl Odžo preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>