22. 11. 2019.
Home / Kultura i život oko nas / DOŠLI STE PO ZDRAVLJE- DOBRO STE NAM DOŠLI…
12822089_10207345087844570_1450389867_n

DOŠLI STE PO ZDRAVLJE- DOBRO STE NAM DOŠLI…

Biljna apoteka BioDragstor, u centru Zrenjanina, u Gimnazijskoj ulici br. 21 Preko 120 vrsta najkvalitetnijih biljaka, najstručnije informacije, saveti, kao i mogužnost da ukoliko nešto nemamo, u relativno kratkom vremenskom roku, nabavimo za Vas…

Ovo je sasvim realna preporuka, lepo uređene biljne apoteke u kojoj stanuje zdrava hrana i brojni traženi artikli kao što su kinoa, dodži, čia semenke, žitarice svih vrsta, hladno ceđena ulja bundeve, lana, repice, kokosa koja su se nekada koristila.
– Biljna apoteka i zdrava hrana BioDragstor otvorena je kao nasleđe biljne apoteke Breza iz Zmaj Jovine ulice u Zrenjaninu koja je 20 godina sticala poverenje svojih sugrađana.
Sada imamo proširen asortiman biljnih mešavina, lekovitog bilja na merenje kao i veliki izbor zdravih namirnica….
Naša želja je da svima pružimo davno izgubljenu vezu sa prirodom. Lekovitim biljem vraćamo organizam u prirodno stanje i time otklanjamo mogućnost za mnoge bolesti.
12084191_10207345086244530_508008911_n
Mnogi su ljudi posle duge i iscrpne borbe sa bolestima rešenje našli baš u prirodi i lekovitom bilju. Pored lekovitog bilja i delikatesnih čajeva nudimo i mnoge tradicionalne ukuse: hladno ceđena ulja koja su naše bake koristile da začine jela; integralna brašna, neprerađena, mlevena na kamenu, od žitarica iz našeg okruženja; žitarice u zrnu za pripremu ukusnih peciva; integrane grickalice za svakodnevu užinu; koren biljke cikorija za belu kafu, da vratimo ukus detinstva; i mnogi drugi tradicionalni proizvodi i recepti.
Uvek smo spremni da izađemo u susret sa savetom ili sugestijom ali i da slušamo sugestije i zapažanja drugih . ponosno ističe Aleksandar Milenov iz BioDragstora, napominjući da treba istaći i kompletan organski program, kako, čia semenke, crni susam, bebi griz, veliki izbor dijetetskih grickalica, čajeve za mršavljenje, prirodnu kozmetiku bez parabena, kozje i magareće sapune, arganovo ulje, bebi program kozmetike, razne kreme, ulja, sapune…
Naročito zanimljiva stvar je i mogućnost nabavke kompletne literature iz oblasti koja Vas zanima, zbog edukacije i otkrivanja zanimljivih podataka o pojedinim proizvodima iz tzv. programa zdrave ishrane, biljaka….
BioDragstor
Gimnazijska 21, Zrenjanin
Tel: 023 600 339

Pročitajte još

FB_IMG_1574424888678

KAD MAJSTOR ARMIN VOZI, UPSS ČASTI, ZAMENA ZIMSKIH GUMA KOŠTA VAS, SKORO PA NIŠTA…!!!

Neko će možda pomisliti, šta truća pisac ovih redova, ali nije nikakva šala, najoperativniji, najažurniji ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>