12. 04. 2021.
Home / Ostali sportovi / Odbojkašima Kleka pioniri osvetlali obraz
Fotografija: Minja Petrović
Fotografija: Minja Petrović

Odbojkašima Kleka pioniri osvetlali obraz

Klek Srbijašume u XVI kolu Wiener Staditsche Super odbojkaške lige kao domaćin imao šansu da bodove zadrže za sebe.

Prvi (možda i odlučujići set) pripao je gostima , ekipi Niša koji su u samoj završnici imali mnogo sreće i dobili set na razliku 25:23.To je uticalo da klečani izgube i drugi set da bi svoju pravu igru Klečani pokazali u trećem i četvrtom setu kada su sve konce igre. držali u svojim rukama.Peti set bio je izjednačen do rezultata 6:6 kada je domaćin napravio niz grešaka i dozvolio Nišlijama da povežu šest uzastopnih poena što je bilo nedostižno za Klečane.

Sledeći protivnik Klečanima je OK”Partizan” .Utakmica se igra u sredu 9 marta u 17 i 30 časova u SPC”Vizura” u Beogradu. Beograđani su favoriti ali Klečani će pokušati da to opovrgnu i time još pokušaju da se spase devetog mesta koje vodi u baraž.Već u subotu (12. marta) Klečani će odigrati i poslednje ligaško kolo a protivnik im je prvoplasirana ekipa Crvene Zvezde iz Beograda. Utakmica će se igrati u Kleku sa početkom u 19 časova.

 

OK “KLEK SRBIJAŠUME ” 2

Druga ekipa Kleka koja se takmiči u Prvoj Vojvođanskoj ligi u XII kolu kao domaćin pružila je odličnu partiju protiv treće plasirane ekipe Siriga. Iako su izgubili 3:2 u setovima , klečani su imali vođstvo 2:1 , da bi ipak na kraju presudilo iskostvo gostiju.Klečani su najmlađa ekipa u ligi ali pružaju odlične partije i nadaju se na kraju prvenstva da će ztauzeti sredinu tabele. U sledećem kolu klečani su slobodni a naredni protivnik 19 marta biće ekipa “Slovena ” iz Rume.

Fotografija: Minja Petrović
Fotografija: Minja Petrović

PIONIRI OK KLEK SRBIJAŠUMA RUTINSKI

Pioniri Kleka nastavili su pobednički niz. U nedelju u Ravnom Topolovcu savladali su domaćina, ekipu “Hercegovine” sa 3:0 u setovima.Po rečima stratega ekipe Kleka, Zorana Ateljevića , njegovi igrači bili su jači od Topolovčana koji su izašli sa veoma mladom ekipom, koja će tek stasati u narednom periodu.To je bila prilika da i Ateljević isproba i svoje mlađe igrače Šimona,Janjića, Radovanovića i Vasića.Klečani su prvi na tabeli a sledeći meč igraju pred svojom publikom protiv ekipe Proletera iz Zrenjanina.

Fotografija: Minja Petrović
Fotografija: Minja Petrović

Pročitajte još

received_732950564000536

RVAČI PROLETERA KADETSKI PRVACI VOJVODINE

Na pionirskom i kadetskom Prvenstvu Vojvodine, u Subotici, kadeti Proletera iz Zrenjanina, zaposeli su šampionski ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>