02. 12. 2022.
Home / Basketball Cup ZR / EKSKLUZIVNO
11112939_407296529455813_3569059744076212158_n

EKSKLUZIVNO

Portal Sportinfo objavljuje imena svih osam ekipa koje učestvuju na tradicionalnom košarkaškom turniru „Zrenjanin basketball cup 2016“ REAL MADRID i FC BARSELONA – ŠPANIJA, FENERBAHČE i DARUŠAFAKA – TURSKA, EMPORIO ARMANI ITALIJA, VAŠAŠ AKADEMIJA – MAĐARSKA, PARTIZAN BEOGRAD i PETROVGRAD ZRENJANIN – SRBIJA.

Ovih osam ekipa učestvovaće na drugom po redu tradicionalnom košarkaškom turniru „Zrenjanin basletball cup 2016“ koji će se igrati od 7. do 9. aprila u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

– Imena učesnika turnira, sama po sebi, garantuju pravi festival košarke u Zrenjaninu i zaista se nadam da ćemo u organizaciji otići korak dalje u odnosu na prošlu godinu, mada je i lane sve funkcionisalo besprekorno.

Pripremamo još niz zanimljivih iznenađenja, vezanih za događaje i dešavanja oko terena, a nadam se da će tribine zrenjaninske dvorane biti tesne, da prime sve zainteresovane ljubitelje igre pod obručima, ne samo iz grada domaćina i Vojvodine, nego i brojne goste iz Španije, Italije, Turske, Mađarske – eksluzivno za portal Sportinfo izjavio je Damir Radončić, glavni organizator internacionalnog turnira u Zrenjaninu.

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>