06. 03. 2021.
Home / Košarka / MALI KOŠARKAŠI IZ ZRENJANINA UŽIVALI U MADRIDU
Torehon 0 naslovna

MALI KOŠARKAŠI IZ ZRENJANINA UŽIVALI U MADRIDU

Dino Radončić, mladi as Reala, sjajan domaćin

Utisci koji se ne zaboravljaju i znače podstrek, motiv za još bolji rad, trening…

Dino Radončić, Kadim Sow, Makartni Santos, Mihailo Jovičić, Lazar Mutić i ostali supertalentovani mladići kraljevskog kluba srdačno su dočekali i družili se sa talentovanim malim košarkašima iz Zrenjanina, a poseta Santijago Bernabeu areni, zatim Torehonu, Avili, obilazak centra Madrida i ostalih znamenitosti prestonice Španije, samo su deo bogatih sadržaja tokom četvorodnevne posete Madridu.

Torehon 1

Utakmica sa Realom, naravno kruna je predivnih uspomena, koje će dečaci dugo nositi u srcu.Rezultat je naravno bio potpuno u drugom planu, važno je bilo pokazati košarkaško umeće, želju, volju, talenat….

Gospodin Huano Bernabe, direktor „YOUFIRST“ agencije, koji je rođen u Avili i lični je prijatelj Damira radočića, koji je takođe bio u delagaciji iz Zrenjanina, sjajno je organizovao posetu svom rodnom gradu i utakmicu sa vršnjacima iz istoimenog košarkaškog kluba. Posle utakmice, Zrenjanince je primio lično gradonačelnik Avile i upriličio prijem u zgradi opštine.

Torehon 10

Mladi trener Darko Josić, Zrenjaninac koji radi u Madridu, glavni je „krivac“ za sjajnu organizaciju četvorodnevnog boravka, izbor ekskluzivnog hotela, sve ekskurzije i posete značajnim mestima, a imao je pomoć svog kolege Darija Šaponje.

O Dinu Radončiću, prvotimcu Reala, samo reči hvale, pokazao se kao sjajan domaćin, „klincima“ je pripremio poklone, dočekao ih i ispratio na aerodromu i svaki slobodan trenutak, proveo sa njima.Naravno da nije izostalo slikanje, autogrami, na koje su rado pristali svi ostali mladi igrači Reala, koji su i posmatrali utakmicu u trenažnoj dvorani kraljevskog kluba….

Torehon 8

Pročitajte još

IMG_20210228_204529

RITAM I BLUZ…

Petrovgrad – Akademik 95 : 81 ( 24:26, 19:14, 25:16, 27:15 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>