04. 03. 2021.
Home / Košarka / Vodili smo mlade košarkaše u bioskop “Cinema”
zrenjaninski-2

Vodili smo mlade košarkaše u bioskop “Cinema”

Mladi članovi Košarkaškog kluba Sveti Đorđe iz Žitišta, zahvaljujući portalu “Zrenjaninski” i bioskopu “Cinema”, uživali su sinoć u sjajnoj filmskoj projekciji.

– Veliko hvala portalu “Zrenjaninski”, omogućili su nam da pogledamo sjajan film “Deadpool” Tima Milera, akciono – avanturistički film sa elementima fantazije, u kojem između ostalih poznatih glumaca, igra i Stefan Kapičić, koji je i sam pre glumačke karijere igrao košarku, a njegov otac Dragan, nekadašnji je košarkaški reprezentativac – istakao je trener ove mlade ekipe Miroslav Kovačević.

On napominje da je tim u jeku takmičarske sezone, već u sredu ima važnu utakmicu i lokalni derbi sa ekipom Petrovgrada.

Dva praznična dana iskoristili smo da, osim treninga, malo poradimo i na “hemiji” u ekipi, kako se to kaže, da se dečaci koji su rođeni 2001. godine, druže i uz sok i kokice uživaju u dobrom filmu – kaže Kovačević.

zrenjaninski-3

Kapiten Mirko Lončar, zajedno sa svojim drugarima iz ekipe, oduševljeno je prihvatio ideju da sa saigračima pogleda svetski filmski hit “Deadpool”.

– Prvo sam bio malo iznenađen kada nam je trener rekao da svi zajedno idemo u bioskop, ali ideja mi se zaista svidela i sjajno smo se proveli. Sa nama u ekipi su i Igor, koji živi u Kikindi, Luka u Vojvoda Stepi, Đuro u Karađorđevu… Oni svakodnevno prevaljuju desetine kilometara da bi došli na treninge i ovo je sada i za njih lepa prilika da se malo više družimo i provedemo vreme relaksirani. U ime svojih saigrača, zahvaljujem se portalu “Zrenjaninski” i bioskopu “Cinema”, i nadam se da će se ova naša lepa saradnja nastaviti, a evo sve pozivam da već u sredu, 17. februara, dođu na našu utakmicu koju igramo sa lokalnim rivalom KK Petrovgrad u sali srednje škole “Vasa Jankov”, sa početkom u 19.30 časova – apeluje Lončar.

http://www.zrenjaninski.com

Pročitajte još

IMG_20210228_204529

RITAM I BLUZ…

Petrovgrad – Akademik 95 : 81 ( 24:26, 19:14, 25:16, 27:15 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>