23. 02. 2018.
Home / Fudbal / MILOŠ MALJUKAN U STAROJ PAZOVI
klinac-12

MILOŠ MALJUKAN U STAROJ PAZOVI

Mladi fudbaler zrenjaninskog Proletera na spisku nacionalnog tima za dečake rođene 2004. godine

Talentovani vezista Proletera, Miloš Maljukan, rođen 2004. godine našao se na spisku glavnog koordinatora nacionalnog tima Milana Đuričića, koji rukovodi specijalnim treninzima koji se po prvi put, od 1. do 8. februara održavaju u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Miloš Maljukan, jedini je mladi fudbaler iz Zrenjanina, ali i sa područja celog Banata, koji se našao na spisku „odabranih“ među ukupno 43 dečaka iz Crvene zvezde, Rada, Kragujevca, Sparte iz Roterdama, Spartaka, Aleksinca, Čačka…

  • Zaista predivan je osećaj biti ovde u Staroj Pazovi među najboljim vršnjacima iz cele Srbije i učiti od poznatih fudbalskih stručnjaka na specijalizovanim treninzima. Sve je ovde zaista super, moja generacija je prvi put na okupu, treniramo dva puta na dan, organizacija je fenomenalna i ja sam zaista presrećan – kratko je prokomentarisao dečak koji još nije napunio dvanaest leta, a za koga njegov trener u Proleteru, Dragan Jović ima puno reči hvale.

Osim Miloša Maljukana, u stručnom štabu, među instruktorima ove specifične fudbalske škole, koju organizuje Nacionalna kuća fudbala, nalazi se još jedan Zrenjaninac, trener Danilo Bjelica.

Fudbalska škola za najtalentovanije igrače, pre toga organizovana je za dečake rođene 2002. i 2003. godine, a po prvi put na okupu je i najmlađa selekcija pionira, koji su rođeni 2004. godine…

klinac 3

Pročitajte još

SAS SIMO 0 naslovna

Futsaleri zrenjaninskog SAS-a večeras od 19 časova u Kristalnoj dvorani u okviru 13. kola Druge ...

5 komentar

  1. Sve cestitke!Samo jedna ispravka…i Milos i Danilo su iz Lazareva!

  2. Dragi braticu Milose presrecni smo tvojim uspehom u fudbalu i zivimo za dan kada ces postati svetska zvezda u fudbalu.Puno poydrava za vaseg dedu koji se puno yrtvuje ya tebe i tvog brata Nikolu.

  3. tvoja tetka Goca teca Milanko Seke Jovana i Jelena i zet Ivan

  4. Dragi braticu presrecni smo na tvoj uspeh u fudbalu i zivimo za dan kad ces postati svetska zvezda.Puno uspeha zelimo i tvom bratu Nikoli.Ovim putem pozdravljam tvog dedu a mog strica koji se puno zrtvuje za vas.Vasi uspesi su i njegovi uspesi.Cestitamooooooooooo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>