12. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / ALEKSANDRA RAPAIĆ BRONZANA NA KUPU NACIJA
Aleksandra rapaić 3

ALEKSANDRA RAPAIĆ BRONZANA NA KUPU NACIJA

Veliki uspeh ostvarila je supertalentovana Aleksandra Saška Rapaić, takmičarka kik boks kluba Spartanac iz Žitišta, osvajanjem trećeg mesta i bronzane medalje na Kupu nacija, koji je upravo završen u Rumi.
– Na ovom prestižnom takmičenju, koje se po kvalitetu može meriti sa svetskim prvenstvom, učestvovalo je ukupno 28 zemalja sa pet kontinenata i nekoliko stotina takmičara. Aleksandra Rapaić je sjajnim borbama, još jednom pokazala da se nalazi u svetskom vrhu i da je imala samo malo više sreće, mogla se okititi zlatom. Ali i bronza je veliki uspeh, zaista smo svi u klubu ponosni što imamo ovakvog člana i takmičarku koja je svetska elita – zadovoljno konstatuje prvi čovek kik boks kluba Spartanac, Milan Zorić.

Aleksandra Rapaić 8

Milan Piperski, proslavljeni bokserski šampion i sada trener reprezentacije Srbije, na svetskom Kupu nacija u Rumi, bodrio je Aleksandru i ostale borce Spartanca iz Žitišta, takođe nije skrivao oduševljenje.

– Aleksandra je pokazala da poseduje raskošan talenat da je već sada, bez obzira što je tek na početku karijere, sam krem svetskog boksa za dame. Ukoliko nastavi da trenira i radi ovim intenzitetom, sigurno joj se smeši blistava međunarodna karijera – kratko je prokomentarisao Milan Piperski.

Aleksandra rapaić 7

– Presrećna sam, utisci su zaista sjajni, jer bilo je ovo za mene najveće takmičenje do sada u karijeri i naravno da sam zahvalna mojim trenerima, koji su itekako zaslužni za ovu medalju.Osvojena bronza je veliki podstrek da nastavim da radim i treniram i možda već na nekom narednom svetskom skupu najboljih boraca, stignem i do željenog zlata- vidno ushićena i srećna, izjavila je za “Sportinfo” Alaksandra Rapaić.

Redakcija portala, koji kao osnovni cilj ima upravo propagiranje pravih vrednosti i vrhunskih dostignuća u oblasti sporta, iskreno i od srca čestita Aleksandri veliki uspeh i osvajanje trećeg mesta na Kupu nacija…

Aleksandra Rapaić 1

Pročitajte još

FB_IMG_1594449553207

BANAT PO SEDMI PUT ŠAMPION SRBIJE

Bez odigranog finalnog meča, zbog Korona virusom zaraženog igrača Crvene zvezde, stonoteniski Banata iz Zrenjanina, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>