30. 05. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / UŽIVAJTE U TOPLINI SJAJNOG RESTORANA PETROVGRAD
Restoran-Petrovgrad-Zrenjanin-500x375

UŽIVAJTE U TOPLINI SJAJNOG RESTORANA PETROVGRAD

Nekada je bio Mali Trofej, sada je Petrovgrad…

Sjajni restoran koji ima svoj ucrtani put, gostima pruža toplinu i prijatnost boravka, uz naravno, ukusnu hranu i specijalitete o kojima se priča…

Rođena braća, Bane i Miki, dugo godina su u ovom biznisu, ugostiteljstvom se bave i sve tajne posla znaju, a tek od nedavno imaju svoj restoran u idiličnoj Savezničkoj ulici u Zrenjaninu, nedaleko od glavne pešačke štrade, koji se zove Petrovgrad.

– Tri decenije sam u ovom poslu, radio sam kao kuvar u brojnim restoranima u inostranstvu, na primorju, u Zrenjaninu i okolini i uživam u pripremanju hrane, a naravno da prijaju pohvale i zadovoljstvo ljudi koji probaju specijalitete iz moje kuhinje – priča Branislav Nenin, ističući da je njegov brat Miroslav vrhunski konobar, sa stilom i da će svaki gost u njihovom restoranu “Petrovgrad” imati tretman i uslugu, kao da je u najelitnijem svetskom ili evropskom restoranu.

l.php

– Enterijer restorana, koji je u stilu malog, tihog etno kutka, koji zrači toplinom i srdačnošću, smo zatekli, jer je nekada uspešno radio kao Mali Trofej i nismo želeli puno toga da menjamo.

U posao smo ušli sa energijom I željom da se kvalitetnom hranom, specijalitetima I dobrim izborom pića, nametnemo i održimo poverenje naših gostiju.

Trudimo se da sve namirnice uvek budu sveže i kvalitetne, naravno da je meso pod broj 1, a Bane kao iskusni i provereni majstor, insistira i na vizuelnom doživljaju, tj. serviranju hrane – dodaje Miroslav Nenin.

Uz, kako uglas ističu, već provereno “petrovgradsko” mešano meso, u restoranu “Petrovgrad” valja probati izuzetnu ragu čorbu, dimljena rebra u čili sosu, naravno standardno kvalitetan i ukusan roštilj.

l.php2

Sva jela, naravno mogu se poručiti i poneti, a kada jednom probate, sigurno nećete odoleti…

Ovom jednostavnom, ali iskrenom devizom, mreža korisnika usluga restorana “Petrovgrad” svakog dana se širi i uvećava, a naša topla preporuka je, da ukoliko do sada niste, obavezno svratite i osetite toplinu ušuškanog, malog restorana sa puno duše i paletom ukusnih kulinarskih specijaliteta…

Restoran “Petrovgrad” se nalazi u Zrenjaninu, u Savezničkoj ulici broj 1, a sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti na telefon 064 66 30 942

Restoran-Petrovgrad-Zrenjanin-enterijer-500x246

Pročitajte još

1590827532309_IMG-09ff8d4673ab6f81051fc6be5e9558a5-V

WOLF & CO…ZAGRLI LETO…PUTUJ I UŽIVAJ…!!!

Iskoristi blagodeti prijateljstva, poverenje onih koji su uvek tu da podrže, podstaknu i pomere granice… ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>