05. 08. 2020.
Home / Košarka / „SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU“
Georgije

„SVETI GEORGIJE UBIVA AŽDAHU“

Mladi košarkaši „Svetog Đorđa“ iz Žitišta, doputovali su u Prag, gde će od večeras, od 18 časova, kada imaju prvu utakmicu, učestvovati na velikom internacionalnom košarkaškom turniru koji se tradicionalno održava u prestonici Češke. Kako je za Sportinfo rekao trener Miroslav Kovačević, nakon ugodnog puta, mladi košarkaši su se smestili u hotelu „Fortuna city“, a zatim razgledali znamenitosti Praga.

– Turnir je za nas totalna nepoznanica, obzirom da smo prvi put učesnici, ali ono što je bitno da su momci raspoloženi i spremni da dostojno reprezentuju ugled srpske košarke.Sa nestrpljenjem očekujemo prvu utakmicu koju igramo večeras u 18 časova u Branduš sportskom centru na Labu, koji je 15-ak kilometara van Praga.

Čitaoci portala „Sportinfo“ imaće ekskluzivno pravo da prvi saznaju šta se dešava na ovom međunarodnom košarkaškom turniru – raportirao je iz Praga, trener Miroslav Kovačević.

Pročitajte još

FB_IMG_1595967855707

NENAD STEFANOVIĆ U STRUČNOM ŠTABU OKK BEOGRADA

Protekle sezone jedan od najuspešnijih trenera Druge košarkaške lige, Nenad Stafanović, u košarkašku orbitu gurnuo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>