29. 03. 2020.
Home / Košarka / DRUGA VEZANA POBEDA KOŠARKAŠA BAGLJAŠA
Plakat-za-utakmicu

DRUGA VEZANA POBEDA KOŠARKAŠA BAGLJAŠA

Prvi put u ovoj sezoni, pred svojim navijačima, košarkaši Bagljaša predvođeni trenerom Vladimirom Kurbalijom, ostvarili su drugu uzastopnu pobedu i rezultatom 92 : 74 savladali ekipu Feniksa iz Bačke Palanke.

Naročito u prvom poluvremenu, Aleksandar Stevanov i njegovi saigrači dominirali su u svim elementima košarke i ostvarili razliku od dvadesetak poena koju su održavali do kraja.

Izuzetno sam zadovoljan odnosom prema igri, koju još treba da podignemo kada je generalno nivo u pitanju, ali pristup igrača je sada sasvim drugačiji nego na startu sezone i to je odmah dalo rezultat.Vratilo nam se poljuljano samopouzdanje, u sredini smo tabele i nastavljamo u još jačem ritmu ka vrhu – kratko je prokomentarisao Kurbalija ne skrivajući zadovoljstvo zbog druge vezane pobede svoje ekipe.

Ekipa Karađorđeva koja se takmiči u istoj Drugoj srpskoj ligi, nažalost doživela je ubedljiv poraz u Beočinu 105 : 65 protiv domaćeg tima Star Ledinci….

Pročitajte još

IMG_20200306_200155

PORAZ KOŠARKAŠA PROLETERA U ZEMUNU

Zemun Proleter 87 : 69 ( 19:19, 18:18, 31:22, 19:10 ) Očajno drugo poluvreme, po ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>