09. 12. 2022.
Home / Košarka / TREĆA POBEDA „SVETOG ĐORĐA“ IZ ŽITIŠTA
Vrbas 5

TREĆA POBEDA „SVETOG ĐORĐA“ IZ ŽITIŠTA

Košarkaši „Svetog Đorđa“ iz Žitišta, sasvim zasluženosavladali su na svom parketu ekipu Vrbasa, jednog od najvećeg konkurenta u borbi za najviši plasman. Posle sjajne prve četvrtine i razlike od 15 poena, izabranici trenera Milana Bosnića, ostvarili su na kraju zaslužen trijumf 84 : 77.

– Mnogo nam znači povratak u tim visokog Marka Ugrčića, odmah se osetilo da smo snažniji i čvršći u reketu i pod košem, mada on još nije sto posto fit.Čestitao bih dobru igru i pobedu svim mojim igračima, popravili smo bled utisak sa starta i nadam se da ulazimo u jednu dugu seriju pozitivnih rezultata – naglasio je strateg košarkaša iz Žitišta, Milan Bosnić.

Osim pomenutog Ugrčića, špohvale za borbenu i požrtvovanu igru zaslužuju Marko Tomić, kapiten Boljac, Čuč, Krstanović, Gombar i mladi Latinović, a valja istaći lep detalj da se za prvi tim večeras, kao debitant „skinuo“ Đuro Dautović, momak rođen 2001. godine!!!!

Vrbas 4

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>