24. 09. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / OTVOREN AVIV PARK
Aviv park 7 Toni Cetinski na otvaranju

OTVOREN AVIV PARK

Velika stvar za Zrenjanin, u četvrtak 29. oktobra u kasnim popodnevnim časovima zvanično je otvoren Aviv Park, vodeće izraelske kompanije Aviv Arlon, u oblasti nekretnina, koja je u zrenjaninski projekat uložila blizu 30 miliona evra.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić i direktor izraelske kompanije Aviv Arlon Iftah Aloni otvorili su park i istakli značaj velikog projekta u Srbiji, kao i obostrano zadovoljstvo saradnjom.

Janjić je izrazio zadovoljstvo što je ta izraelska kompanija prepoznala Zrenjanin kao grad u kom vredi realizovati vrednu investiciju i kao grad koji ima perspektivu i velike razvojne potencijale i tom prilikom ukazao da je otvaranje “Aviv Parka” značajan korak ka novim investicijama, posebno ističući činjenicu da će nekoliko stotina Zrenjaninaca i žitelja okolnih mesta dobiti stalan posao.

Ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi dodao je da su Srbija i Izrael prijatelji u svakom pogledu, pa i u biznisu, a novi ritejl park, jedan od najvećih u regionu, nalazi se na tri kilometra od centra grada, u naselju Bagljaš i prostire se na šest od ukupno deset hektara koliko je u vlasništvu izraelske kompanije Aviv Arlon.

Još uvek nisu otvorene sve radnje, a kada se to dogodi u narednih nekoliko dana, Aviv park će imati 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, u kojem će se naći vodeći domaći i internacionalni modni brendovi, ali i brojni drugi sadržaji namenjeni celoj porodici.

Kompanija Aviv Arlon jedna je od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina i još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom. U Srbiji su prisutni od 2007. godine, a njihov prvi projekat je Aviv Park u Pančevu.

Aviv park 8

Pročitajte još

Slajd 1200x900

Pregled programa do 28. septembra 2023.

Pregled programa do 28. septembra 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>